Restoran Bacchus & Catering - Livno Splitska b.b, BiH tel: +387 34 204 088 tel/fax: +387 34 201 231 info@ptcforum.ba

Pizzeria Pinocchio

Da bi ugostiteljska ponuda bila potpuna, pobrinula se Pizzeria Pinocchio u kojoj možete pronaći sve delicije talijanske kuhinje.

mještena u najatraktivnijem dijelu Foruma, ugodno domaći interijer i gostoprimstvo, zaštitni je znak pizzerie. Tokom cijele godine gostima je dostupna i terasa.

U raznovrsnoj ponudi možete kušati više od 20-ak vrsta pizza iz krušne peći, lazanje, tjesteninu, torteline, rezance, njoke, makarone špagete, te više vrsta hladnih salata.

Pizzeria Pinocchio je otvaranjem drugog dijela zvanog “Pivnica” proširila kapacitet te proširila ponudu jelima s roštilja. Tako uz Vaše omiljeno pivo možete probati giros, pljeskavicu u kajmaku, hamburger, cheeseburger, ćevape, kobasicu sa žara, zapečeni grah s kobasicom, teleću jetricu, pileća krilca sa žara ili jednostavno iznenadite nepce i kušajte izvrsni desert ‘palačinke sa sladoledom’.

Da biste se uvjerili u raznolikost naše ponude, a mi opravdali dobar glas, dođite i budite naš gost, jer uvijek raspoloženo osoblje pizzerie čeka na Vas!

Svakodnevno svježe pite ( Buker, Sirnica, Zeljanica ) prodaj i na KG. ( Narudžba unaprijed! )